Home > Wijnaccessoires > Leverpull collectie

Leverpull collectie

De Leverpull is de ultieme kurkentrekker die een eenvoudige op-en-neer techniek van de hefboom gebruikt om de kurk zonder inspanning en binnen enkele seconden uit de fles te trekken. Van onschatbare waarde voor professionals, maar ook ideaal voor de verwende wijnliefhebber.

10 jaar garantie op Screwpull Leverpull

Op elke Screwpull Leverpull welke is gekocht na 1 januari 2002 is een fabrieksgarantie van 10 jaar van toepassing.

Leverpull LM G10
Referentie 54090

Leverpull LM 200

Referentie 50057

De klassieke, luxe, eenvoudig te gebruiken kurkentrekker! Trekt binnen enkele seconden een kurk uit de fles door een eenvoudige op-en-neer beweging van de hefboom. De verwisselbare spiraal is goed voor 2000 openingen door een ultra-sterke, speciale coating. Geleverd met een Screwpull Capsulesnijder. Geleverd in stijlvolle zwart doos met opdruk in zilver; perfect gereedschap voor elke wijnliefhebber.

Klik om te vergroten

Leverpull LM 250

Referentie 50058

Leverpull LM 350 Trigger

Hands-up! voor de 'revolver' van Screwpull.

Het wapen tegen stroeve afsluiters.

Kort na de introductie van de super de luxe versie eind 2005, komt Screwpull met een vriendelijk geprijsd, toegankelijk en slim levermodel (hefboomprincipe). Dit model (LM 350) heeft slechts één handvat om zich om de fles te plaatsen. Met een lichte knijpbeweging wordt hij om de flessenhals gestabiliseerd. Zo wordt de eindeloze spiraal altijd op de juiste plaats in de kurk gezet. Het 'overhalen van de trekker' is nu slechts kinderspel. Dankzij de vlijmscherpe, dunne, gladde spiraal kan iedere afsluiter gemakkelijk doorboord worden en in een mum uit de fles getrokken. Met dezelfde beweging vliegt de kurk uit de spiraal.

Het uiterlijk van deze Screwpull is zoals een revolver moet zijn: stoer en modern. Hij straalt uit dat hij praktisch, duurzaam en efficient te werk gaat. Met zijn ene arm is het aantal handelingen dat verricht moet worden voor een opening aanzienlijk verminderd. Zonder inspanning ontkurkt de LM 350 zelfs de meest stroeve afsluiters van kunststof, plastic of natuurkurk. De spiraal is opgewassen tegen maar liefst 2000 openingen en het mechanisme is beproefd om 35.000 flessen te ontkurken. (Dat is bij een gemiddelde van één fles per dag ruim 95 jaar).

Referentie 54084

De LM 350 wordt geleverd in een fraaie doos met een elegante zwarte capsulesnijder. Zeer gewild om cadeau te geven en te krijgen.

Net als op alle levermodellen van Screwpull wordt 10 jaar fabrieksgarantie gegeven.

Klik om te vergroten

Leverpull LM 350 Trigger + voetnew

Referentie 54085

Leverpull LM 350 Aluminium Trigger + voet

Klik om te vergroten

Leverpull LM 300

Referentie 50051

De Leverpull LM 300 heeft een uitgesproken design uitstraling, ergomische handgrepen voor een comfortabele, vaste grip en nieuwe anti-slip, soft touch, inzetstukken, die de hals van elke wijnfles perfect omvatten. De scherpe punt van de met Teflon® gecoate verwisselbare spiraal draait met groot gemak door het hart van de kurk. Een eenvoudige op-en-neer beweging van de hefboom verwijdert de kurk binnen seconden! Geleverd in luxe houten kist.

Klik om te vergroten

Leverpull LM 400

In één handeling de kurk uit de fles dankzij de nieuwe LM 400 van Screwpull

Bijna 20 jaar geleden introduceerde Screwpull haar eerste revolutionaire Levermodel. Het hefboomprincipe, een uitvinding van oud Nasa man Herbert Allen, werd later door velen gekopieerd, maar de kwaliteit en duurzaamheid van de Screwpull Levermodellen werden nooit geëvenaard. In het najaar van 2005 komt de 4de generatie kurkentrekkers met hefboom op de markt, waarmee nog gemakkelijker en efficiënter iedere afsluiter uit de fles getrokken kan worden.

Het uiterlijk van de jongste telg van Screwpull is modern en strak, bijna ingetogen. Er is nog maar één arm die met slechts een enkele beweging de spiraal in de kurk draait en er vervolgens uittrekt. Dit betekent twee handelingen minder ten opzichte van de bestaande hefboom kurkentrekkers. Zonder inspanning ontkurkt de LM 400 zelfs de meest stroeve afsluiters van kunststof, plastic en natuurkurk. De fraai vormgegeven body komt in twee uitvoeringen, zwart (nikkel) en geborsteld aluminium. Ook de spiraal is vernieuwd en verbeterd. Hij is ingekort zodat de spiraal niet meer door de kurk heen gaat en geeft daarom nog minder kans op stukjes kurk in de wijn. Het binnenwerk is vervaardigd van een legering van zink, aluminium en koper, een formule die onverwoestbaar is gebleken.

Referentie 54080

De LM 400 wordt geleverd met een capsulesnijder (zwart of transparant) Verpakt in een kunstlederen kistje is de LM 400 een zeer gewild kado.

Op alle levermodellen van Screwpull wordt 10 jaar fabrieksgarantie gegeven.

Klik om te vergroten

Leverpull LM 2000new

Referentie 53041

Leverpull LM 2000

Spiraal voor Leverpull

Referentie 50025

De Leverpull spiraal heeft een 'Excalibur' teflon coating die ontwikkeld is in samenwerking tussen Screwpull en Du Pont de Nemour. Excalibur is ultra-resistent en dus perfect aangepast op gebruik in combinatie met voedsel. De oplage bij goede kurken is 2000 openingen.

Spiraal voor Leverpull LM 400

Referentie 50024

Spiraal voor Leverpull LM 400