Home > Wijnaccessoires > Klassieke collectie

Klassieke collectie

De Classic blijft favoriet

Na 25 jaar succesvol innoveren, gaat Screwpull even 'back to basics'. Het perfecte idee, de onmiskenbare lijn, de absolute efficiëntie van het Tafelmodel, het Pocket model en de Capsulesnijder blijft wereldwijd nog altijd favoriet. Tijd om nog eens nostalgisch terug te grijpen en de allereerste modellen in een modern jasje te steken. Door het gebruik van een nieuw materiaal voelt deze Classic zachter aan en lijkt zich aan uw hand aan te passen. De spiraal, die wonderbaarlijke 'eindeloze schroef' die de wereld van de kurkentrekkers destijds helemaal op zijn kop zette, is gebleven en heeft een nu een mooi strak lijf gekregen. De werking is nog steeds even feilloos: steeds doordraaien en de kurk komt vanzelf naar boven.

Tafelmodel TM 110

Tafelmodel: de must van Screwpull

Herbert Allen, een Amerikaanse ingenieur werkzaam bij de NASA, ontwierp de eerste kurkentrekker van Screwpull in 1979. Als fervente wijnliefhebber besloot hij een kurkentrekker te bedenken, die moeiteloos elke fles kan openen, zonder de kurk te beschadigen. In 1979 paste hij het principe van de eindeloze schroef toe op de kurkentrekker en creëerde zo zijn 'Tafelmodel'. In de Verenigde Staten werd hij meteen uitgeroepen tot uitvinder van het jaar. De eerste telg van het merk, het Tafelmodel, wordt dikwijls beschreven als de beste kurkentrekker ter wereld. In de loop der jaren werd hij dikwijls nagemaakt, maar nooit geëvenaard. Het is daarom logisch dat de principes van Screwpull onveranderd blijven. Hun motto: comfortabel en gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en duurzaam. Tegenwoordig krijgt men op alle wijnaccessoires van Screwpull 5 jaar garantie!

Referentie 51993

Een design-klassieker. De originele uitvinding van Herbert Allen. Het Screwpull Tafelmodel is de originele 'self-pulling' kurkentrekker, waardoor een minimum aan kracht nodig is om de kurk te verwijderen. De perfecte vorm en de scherpe punt van de met Teflon® gecoate spiraal verzekeren dat deze altijd in het hart van de kurk naar binnen draait waardoor de kurk nooit breekt en er geen stukjes kurk in de wijn komen. Het tafelmodel staat op een voetje en wordt geleverd in een transparante kunststof verpakking.

Verkrijgbaar in de kleuren: zwart, transparant en blauw.

Klik om te vergroten

Zakmodel TM 110

Referentie 51990

Misschien wel de slimste kleine kurkentrekker. De pocket-uitvoering van het tafelmodel met uitschuifbare telescopische handgreep. De perfecte vorm en de scherpe punt van de met Teflon® gecoate spiraal verzekeren dat deze altijd in het hart van de kurk naar binnen draait waardoor de kurk nooit breekt of er stukjes kurk in de wijn komen. Verpakt in een transparant kunststof doosje met deksel.

Verkrijgbaar in de kleuren: zwart, transparant en blauw.

Klik om te vergroten

L'Expert PC 300new

Referentie 50153

Premium WL 300new

Referentie 50155

Giftset Tafelmodel GS 110

Referentie 51991

Een Screwpull Tafelmodel én Capsulesnijder in één cadeauset. Wordt geleverd in een transparant kunststof verpakking.

Verkrijgbaar in de kleuren: zwart, transparant en blauw.

Giftset Zakmodel GS 111

Referentie 51997

Een Screwpull Pocket model én Capsulesnijder in één cadeauset. Wordt geleverd in een transparant kunststof verpakking.

Alleen verkrijgbaar in de kleur zwart

Capsulesnijder FC 110

Referentie 51994

Klein en slim apparaatje om zonder moeite de capsule van een wijnfles af te snijden. Snijdt met een draai van de pols netjes en schoon. Veiliger en gemakkelijker dan met een mes. Verpakt in kunststof cadeau-doosje.

Verkrijgbaar in de kleuren: zwart, transparant en blauw.

Klik om te vergroten

Capsulesnijder FC 400

Referentie 50994

Capsulesnijder FC 400

Verkrijgbaar in Aluminium

Capsulesnijder Push Twist

Referentie 50078

Capsulesnijder Push Twist

Klik om te vergroten